Victoria’s Secret Fashion show 2018 – minden, amit tudni érdemes

December 2-án láthatjuk a 2018-as show perceit először teljes egészében, de persze amennyit csak lehetett, már mindenki tájékozódott Instagramon, honlapokon, no meg persze az összes létező média platformon.

A Victoria’s Secret divatbemutató kétség kívül a legnagyobb és legnézettebb mind közül a világban. A világ leghíresebb modelljei vonulnak fel a kifutóra és mutatják be nekünk az elképesztő darabokat évről évre, ráadásul a bemutató is mindig túl tudja szárnyalni az előző éveket. A helyszín évről évre változik, tavaly Shanghaiban került megrendezésre, de többek között volt már Londonban, Párizsban, és Cannes-ban is. Idén november 8-án visszatértek a kiindulóponthoz, és New Yorkban rendezték meg a giga showt, ahol többek között olyan híres modellek léphettek kifutóra, mint Bella Hadid, Gigi Hadid, Kendall Jenner, Adriana Lima és Palvin Barbara. Bizony, Barbi 2012 után újra angyalka bőrbe bújhatott, amivel természetesen nagyon büszkévé tette kicsiny kis országunkat.

‘Oops, I (FINALLY) did it again’ 👼🏼 #vsfs2018

1m Likes, 4,485 Comments – Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) on Instagram: “‘Oops, I (FINALLY) did it again’ 👼🏼 #vsfs2018″

A résztvevők egyébként egyáltalán nem garantáltak, nekik is ugyanúgy castingra kell menni, és ugyanolyan meglepetés számukra is, hogy részt vehetnek a bemutatón. Gyakorlatilag az összes modell be is jelentette Instagramján, ha lehetőséget kapott fellépni az idei show-n, és természetesen mindenki majd’ kiugrott a bőréből. De ezt abszolút meg tudjuk érteni, ugye? Az idei év két különlegessége, hogy most először válogattak be filippínó modellt, aki ezzel történelmet írhatott a show eddigi életében.

Amit különösen jó húzásnak tartunk, hogy Winnie Harlow is részese lehetett ennek a fantasztikus eseménynek. Ő egy nagyon ritka bőrbetegségben, vitiligóban szenved, a márka azonban megmutatta, hogy ez sem lehet hátrány ahhoz, hogy angyalka lehess, ha olyan gyönyörű és tehetséges vagy, mint ő. A képeken ragyog, szerintünk a felvételeken sem fog csalódást okozni, mert ez a lány a kifutókra született.

U N B E L I E V A B L E 😭💗

408.7k Likes, 1,797 Comments – ♔Winnie Harlow♔ (@winnieharlow) on Instagram: “U N B E L I E V A B L E 😭💗”

Tavaly a jól megszokott grandiózus, szuper látványos show mellett egy kollaborációnak lehettünk tanúi, akkor a Balmain márkával. Úgy tűnik, ezt a vonalat idén is folytatni szeretnék, mert ismét hasonló dolgot láthatunk majd: most Mary Katrantzou, a görög származású tervezőnő lett a szerencsés, akivel közös kollekciót vonultattak fel november 8-án. A hölgyről egyébként köztudott, hogy a minták szerelmese és egyáltalán nem fél használni őket. Ez a képeken is szemmel látható, hiszen nagyon látványosak, nőiesek és erőt sugárzóak lettek a fehérneműk.

i’ve had so much pasta since this day

3.9m Likes, 23.2k Comments – Kendall (@kendalljenner) on Instagram: “i’ve had so much pasta since this day”

Minden évben hatalmas titok veszi körül azt a hírt, hogy ki fogja viselni az úgynevezett “fantázia melltartót”, ami egy még nagyobb megtiszteltetést jelent mindamellett, hogy valaki végigsétálhat a kifutón. Ez a melltartó idén több, mint 2100 darab Swarowski kristályból készült, az értéke pedig nagyjából egymillió dollár, ami egészen elképesztő. Az idei szerencsés Elsa Hosk svéd származású modell lehetett, aki természetesen nem győzött hálálkodni az oldalán a show előtt és után sem.

A kifutóra lépő modellek nevei mellett ma már mindenkit érdekel az is, hogy kik lesznek a sztárfellépők. Ők biztosítják a zenét a teljes show alatt, igazi életet lehelnek a színpadra és ez is nagyban hozzájárul ahhoz, hogy ilyen ütős az egész műsor minden egyes évben. Idén fellépett Bebe Rexha, The Chainsmokers, Halsey, Leela James, Kelsea Ballerini, Rita Ora, Shawn Mendes, és a The Struts. A nyolc fellépő nyolc szegmensét fedi le az egész show-nak, ezek kaptak különböző fantázianeveket, és ezeken belül lépnek majd kifutóra a lányok.

@winnieharlow ❤️

3.1m Likes, 24.5k Comments – Shawn Mendes (@shawnmendes) on Instagram: “@winnieharlow ❤️”

Természetesen nem feledkezünk meg Adriana Limáról sem, aki idén szerepelt utoljára Victoria’s Secret divatbemutatón. Megható volt látni az ő meghatottságát, hiszen a kifutó végén elsírta magát, mert annyira szép, elismerő tapsot kapott a jelenlévő közönségtől. A kétgyermekes modell édesanya 18 évig volt a márka arca, amiért még egy díjat is kapott tőlük: soha egy modell sem képviselte őket ilyen hosszú ideig.

Omg Adriana 😍👏 Looks like she’s crying! It’s her last show!

23.6k Likes, 492 Comments – Victoria’s Secret ✨ Videos (@videosvictoriassecret) on Instagram: “Omg Adriana 😍👏 Looks like she’s crying! It’s her last show!”

Remélem, sikerült meghozni ezzel az összefoglalóval azok kedvét is, akik esetleg még nem láttak egy ilyen bemutatót sem. Higgyétek el, ezek a lányok keményen megdolgoztak azért, hogy azon a kifutón most ott lehessenek. A Victoria’s Secret bemutató minden modellnek a csúcsot jelenti, aki ide már egyszer eljutott, az biztos, hogy az egyik legnagyobb álmát tudta teljesíteni modell karrierje során. Nekünk nézőknek pedig egyszerűen csak élvezni kell a fergeteges, csillogó-villogó műsort, hiszen értünk van ez az egész.