Visionnaire! Vízió vagy valóság?

Ismét hű maradt nevéhez a Lancôme és megalkotta a legújabb csodaszérumot, amely már itthon is kapható! De először nézzük csak meg egy kicsit közelebbről a céget! Armand Petitjean egy csőd szélére jutott pálinkafőző család gyermeke volt, de testvéreivel együtt nem törődtek bele a nélkülözésbe! Petitjean addig küzdött, míg Latin-Amerikában bekerült a felső tízezer közé. Brazíliában bekerült Francois Coty illatszergyártó cégébe, ahol hamar nagy sikereket aratott, így mestere mellett kitanulhatta az illatszergyártás minden fortélyát. Egy idő múlva már csak “Orr”-ként emlegették, majd mestere halála után 1935-ben megalapította saját cégét, melyet egy közép-franciaországi kis kastélyról nevezett el (ezért van az ‘o’ betűn a kis tornyocska)! Emblémájuk pedig a rózsa lett, mivel Petitjean úgy gondolta, hogy a rózsa úgy ékesíti a gomblyukat és a férfit, aki viseli, mint egy jó parfüm. A z illatok terén pályájuk magasan ívelt felfele, de mindemellett 1936-ban megalkották első krémüket, a Nutrixot. Ezek után a határ pedig a csillagos ég! Hát most már nagyon közel járnak!

Petitjean

Ti hallottatok már az  LR2412-es molekuláról? Hát én egészen mostanáig nem…Mindenesetre tizenkét év fejlesztés után állította elő a Lancôme. Miért is jó ez nekünk? Mert képes a bőr mélyebb rétegeibe behatolni, csökkenti a ráncokat és a pórusok láthatóságát, halványítja hegeket és csökkenti a napégés okozta károsodást!  A Visionnaire-ben mindez megvan! Nem véletlen, hogy Angliában már a megjelenés előtt hónapokkal várólista volt! Kate és Pippa Middleton is elismerően nyilatkozott a termékről, mely már nálunk is kapható, méghozzá kétfajta kiszerelésben!

Visionnaire

Én nagyon szívesen kipróbálnám! Ha bárki próbálta, véleménye van, kérlek írjátok meg, mert mostanában hallani negatív dolgokat is róla…De szerintem ez inkább csak gonoszkodás akar lenni a többi cég részéről!

Az új szérum ajánlott fogyasztói ára pedig 22500Ft.